Askoy Pa Langs

APL avlyst i 2020!

Styret i APL vedtok i går å avlyse Askøy På Langs i 2020.

I møtet diskuterte styret alternativer for APL i lys av den situasjonen vi er i nå.  Utsettelse ble vurdert, men med videre langsiktig usikkerhet på hvorvidt det da vil bli mulig å gjennomføre på en ønsket måte ble dette forkastet.  Det ble derfor besluttet å la APL 2020 utgå og heller komme tilbake med full giv i 2021.

Vi takker alle våre sponsorer og støttespillere som har vært med oss i 2020.  Vi ser frem til å jobbe videre med dere i 2021, med å skape vinn-vinn samarbeid med lokalt næringsliv og gode opplevelser for deltagerne. Vi ser frem til å bruke det fantastiske området til Herdla Fort og takker Museum Vest for å gi oss tilgang til dette.

Til alle dere som har meldt dere på så overføres påmeldingen automatisk til neste års løp.  EQtiming jobber med løsning for smidig refusjon for de av dere som heller ønsker det.

Ekstra innbetaling som er gjort for å støtte vår samarbeidspartner Team Rynkeby vil vi utbetale til Team Rynkeby uavhengig av refusjon på påmelding.  Å støtte barnekreftsaken er ikke blitt mindre aktuelt nå.

Fellestreninger i regi av APL utgår.  Det betyr ikke at det er mindre viktig å komme seg ut i skog og mark.  Vår støtteaksjon til Dugnadsgjengen er noe vi setter på listen over årets store suksesspunkter.  Vi håper dere vil fortsette å støtte dem og fortsette å bruke de fantastiske stiene de bygger for oss alle.

Ta vare på hverandre i tiden fremover.  Vi sees i 2021!

Mvh

Hildegunn, Sigrun, Sverre, Jan Arve, Rune, Norvald og Simen.

Styret i APL

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Flere nyheter

Askøy på Langs 2021

8.mai 2021 – Askøy på Langs! Påmelding til løpet i 2021 er åpnet og vi ønsker alle tur- og løpeglade velkommen tilbake 08.05.2021! Som følge

Fellestreninger igang

APL arrangerer felles gjennomløping av løypen i ukene fremover. Hiv deg på, nyt turen og gjør deg i klar til 09.2020! På torsdag 12.mars er

Mange spleiser på dugnaden!

Dugnadsgjengen er overveldet over støtten de har fått. “Dette er en skikkelig vitamininnsprøytning”, sier Jan Arve Solli. 14. januar i år startet vi en spleise-ordning