Askoy Pa Langs

APL 2021 er fulltegnet

Askøy På Langs 2021 er nå fulltegnet

Begge distanser er nå fulltegnet, alle påmeldte får ila dagen en bekreftelse på deltagelse og mulighetene for avmelding/salg/kjøp stenges mandag 26.04.

Vi har satt en grense på antall deltagere i årets løp som en del av våre Korona-tiltak.  Totalt har vi 200 startende fra Kleppestø og 200 fra Træet.  Begge distanser er nå fyllt opp.

Vi har i år litt kortere frister å forholde oss til siden vi trenger ekstra tid til utdeling av startnummer og organisering av start/gjennomføring.  Derfor er vi nødt til å stenge muligheten for avmelding/salg/kjøp tidligere enn det som har vært tidligere praksis.  Begge deler vil stenge mandag 26.04.

For dere som ønsker å selge/melde dere av før det, se her: 

– selge/kjøpe plass, se HER.

– melde dere av og få avgift refundert, se HER.

Etter at påmelding er stengt og gjort opp vil vi gå videre med detaljert oppsett av startsekvenser og sende ut detaljert informasjon om selve gjennomføringen av løpet.

Vi vil ila dagen sende ut bekreftelse til alle påmeldte utøvere. Vi ber dere sjekke at dere mottar denne og være kjappe dersom dere skulle ønske å melde dere av eller selge plassen deres. 

Vi gleder oss til å se dere i løypene våre om 2 uker!

 

Del:

Flere nyheter

Påmelding til APL 2022

Påmeldingen til Askøy På Langs 2022 åpnes søndag 12.desember kl 12:00. Følg med på nettsider og våre Facebook-sider for mer informasjon om påmelding og løpet

Vi gjennomfører APL i 2021!

Som vi har skrevet om på Facebook har vi besluttet å gjennomføre Askøy På Langs 2021. Løpet vil gjennomføres med endel ekstra regler og begrensninger

Askøy på Langs 2021

8.mai 2021 – Askøy på Langs! Påmelding til løpet i 2021 er åpnet og vi ønsker alle tur- og løpeglade velkommen tilbake 08.05.2021! Som følge